Goossens Design with a smile  


Design is een taal en net zoals alle andere talen leer je die door ze te gebruiken. Ik ben Ina Goossens en met mijn communicatie­bureau Goossens Design With A Smile wil ik uw tolk zijn voor al uw grafische wensen en noden.

Met een passie voor het vak, achttien jaar ervaring en service met een glimlach zet ik uw communicatiestrategieën om naar pakkende visuals.
Door mijn individuele aanpak kan ik vlot op maat werken. U zal in mij een luisterende professional vinden die de wensen van de klant voorop stelt. 

Uw hedendaagse klanten worden langs vele kanalen bestookt met advertenties en drukke visuele impulsen dus het is belangrijk om op te vallen
in de massa.

Door voor elke klant een unieke, grafische identiteit te creëren is
Goossens Design With a Smile, door mijn persoonlijke stijl en aanpak,
een verfrissende en efficiënte oplossing voor het interpreteren van uw unieke kwaliteiten naar een consequente huisstijl die uw bedrijf en product er doen uitspringen tussen uw concurrenten. Van originele visitekaartjes over
in-het-oog springende logo’s tot flyers, briefhoofden en advertenties, ik zorg voor een positieve identiteit voor uw bedrijf dat uw imago in de markt beklijvend en gunstig beïnvloedt.

Goossens Design with a Smile en uw bedrijf: 
samen maken we er een succes van!

U levert de inspiratie, ik doe de rest.

Ina